Batterij en Accu Totaal Groningen // Accudokter
 
Naast de poppen- en berendokter is er nu ook de accudokter.
De accudokter behandelt uitsluitend zeer serieuze,vaak kostbare zaken op zijn spreekuur tijdens de openingstijden van Batterij en Accu Totaal in Groningen.
Iedereen kan zonder afspraak en onderscheid te maken in hoeveel sterren uw zorgpolis heeft, met  zijn/haar  zieke accu naar het spreekuur komen voor een grondige inspectie op de testbank en als dit testen ala minute niet mogelijk is (bepaalde accu’s)dan  kan hij hem via een (computer-) lader (laten)testen en wordt het resultaat later doorgebeld voor overleg wat we met de patiënt moeten gaan doen.

Bij voorkeur (en indien mogelijk) in een toestand dat U denkt dat hij vol met spanning zit. Bij het testen wordt de accu belast en zo wordt gesimuleerd alsof de accu in een werkend apparaat zit en kracht moet leveren. Daarmee kan de werkelijke capaciteit van de accu gemeten worden en kunnen conclusies getrokken worden t.a.v. de kwaliteit en levensverwachting. Soms moet worden vastgesteld dat de accu is overleden en er niets meer aan te doen is,wat meestal bij loodaccu's het geval is. Soms ligt het aan de lader en is er nog wel hoop op herstel.

MAAR....DE ACCUDOKTER KAN VAAK WONDEREN VERRICHTEN!!
Een gereedschapaccu,electrische fietsaccu,maar ook de accu van bijvoorbeeld een stofhelm of Maglite-zaklantaarn kunnen vakkundig geopereerd en getransplanteerd worden met compleet nieuwe cellen.Daarna even aan het infuus en een laatste medische contrôle.De accu voelt zich volledig herboren en kan weer jaren mee:weer minstens net zolang als daarvoor omdat er uitsluitend kwaliteits cellen gebruikt worden en alle cellen vervangen worden. Vaak scheelt dit opereren(AKKU-Fitten) zo'n 30 tot 60 % t.o.v. een nieuwe.

Ook kan de ACCUDOKTER protheses leveren in de vorm van adapters,onderdelen van een donorapparaat en dergelijke. Ook heeft hij snoertjes met Tamya stekkertjes b.v. voor modelbouw,waar hij bijna elk willekeurig pack voor bouwt op wensen van de klant. U ziet het. De ACCUDOKTER is zeker een bezoek waard. Ook met uw kruimelzuiger of scheerapparaat.

LAAT UW GEBREK AAN SPANNING DE ZORG VAN DE ACCUDOKTER ZIJN !!!