Batterij en Accu Totaal Groningen // Route
 
  
 Grotere kaart weergeven

In de praktijk  is gebleken dat we nogal moeilijk te vinden zijn….Vóór de verandering van de Oostersluis  liep de weg strak voor het pand langs. Een navigatie systeem werkt niet voor Florakade 92: U komt bedrogen uit aan de achterkant voor een fietspad. Zie “kopje” via navigatiesysteem voor tricks and trucs. 

Als u de foto’s op deze pagina goed bekijkt zal het vinden veel eenvoudiger worden, u herkent dan de omgeving.

We zitten aan Florakade 92 in het rijtje bij  COR HAMSTRA: dit is aan het eind van het Damsterdiep (vanaf het centrum) nog voor de sluis, schuin tegenover de Praxis. Hier vindt u onze winkel/ werkplaats.

Op de fiets:Het fietspad loopt vlak bij de zaak langs of u gaat via de poort via de Theresiastraat als u via de woonwijk komt.

Met het openbaar vervoer(wijziging in dienstregeling voorbehouden): U neemt buslijn 6 en stapt uit op de halte op het Damsterdiep "Florakade" bij ons voor de deur. Dan loopt u langs het grasperkje richting flats en u bent op nummer 92.

Met een navigatiesysteem(GPS) via het centrum: U voert in Damsterdiep 328. Dat is het laatste huisje in een rijtje schipperswoninkjes. Als hij zegt u bent gearriveerd dan treft u daar bushaltes aan en aan de overkant van de weg een laad- en losplaats waar u ook als particulier mag laden en lossen. U staat dan bij ons voor het pand aan de FLOARAKADE 92 maar zit daar nog wel een grasperk tussen. Tijdens onze openingstijden staat er een platte wagen met hoge hekken of een traplopende steekwagen voor u klaar voor vervoer van de accu’s vanaf u auto naar de winkel. Of via de zijkant: Het handigste is het als u “Resedastraat 79” invoert : U komt dan aan de zijkant van ons pand. U loopt de poort door en u vindt ons dan aan uw linkerhand.

 ALS U NIET MET DE AUTO VIA HET CENTRUM WILT/ KOMT: Neem de ring “OOST” en neem de afslag Delfzijl. Onderaan neemt u de richting CENTRUM en komt u uiteindelijk over de Oostersluis. Meteen over de Oostersluis na een witte boogbrug vindt u een laad- en losplaats waar u als particulier ook mag staan om de winkels te bezoeken. Of meteen bij de Oostersluis rechtsaf, neemt de afslag de woonwijk in en meteen weer links de Florakade op. Aan het eind van de Florakade komt u voor een fietspad. Als u daar op dat punt of rechtsaf de auto parkeert dan staat u achter het pand. Vervolgens volgt u de flat aan de Florakade met aflopende nummers en meteen om de hoek rechts vindt u ons aan uw rechterhand. Tijdens onze openingstijden staat er een platte wagen met hoge hekken of een traplopende steekwagen voor u klaar voor vervoer van de accu’s vanaf u auto naar de winkel.