Batterij en Accu Totaal Groningen // Service // Lees meer!
 

Een snelle test van een loodaccu accu (meestal b.v. startaccu van een auto) is ook GRATIS, ook de eventuele test met belasting daarna. We hebben een hele speciale lader die diep-ontladen loodaccu’s weer terug kan halen en dat laden/testen duurt ongeveer 18 uur. Voor accu’s die wij zelf geleverd hebben is die test GRATIS, voor “vreemde” accu’s moeten we helaas Euro 10.00 rekenen.

Omdat aan Li-ion/ Li-pol/LiFePo4 een bepaald risico zit b.v. door een printplaatstoring of vocht, zijn we genoodzaakt deze eerst te openen voor het laden/ testen. De fabrieksgarantie moet dus wel van die accu verlopen zijn want anders kunt u daar geen aanspraak meer op maken mocht er wat met de accu aan de hand zijn. Tussen het laden en het ontladen wachten we minimaal 3 dagen om een eerlijk beeld te krijgen. Als u de accu geladen aanlevert en er daarna geen stroom meer uitgehaald is en dat is meer dan 3 dagen geleden, dan kunnen we hem meestal nog dezelfde dag testen. Helaas moeten we voor het testen van o.a. Li-ion/ Li-pol/LiFePo4 Euro 25.00 rekenen. Na het testen gaan we met u overleggen wat te doen aan de hand van de uitslag van de test. Heeft de accu voor uw doel nog voldoende capaciteit dan is het zonde om deze te gaan transplanteren en zult u bij klachten over het gebruik van het apparaat of fiets het in het apparaat zelf of fiets moeten zoeken. Als de accu behoorlijk capaciteit heeft verloren en u laat hem na overleg door ons transplanteren met nieuwe cellen dan vervalt de Euro 25.00!

We hebben  GRATIS "laadadviezen" in onze winkel liggen,omdat verkeerd of niet laden de levensduur van de accu of batterij zeer verkort. Tevens ontvangt u die altijd standaard bij u getransplanteerde accu, indien van toepassing. Als dat geen service is....

We plaatsen geen auto, motor, scooteraccu’s e.d. maar hebben wel een GRATIS instructie op papier bij aankoop van een autostartaccu waarin staat hoe het beste zelf of een handige buurman eenvoudig een startaccu kunt vervangen, ook met het oog op de boordcomputer en de daarmee samenhangende rem-, stuurbekrachtiging etc. Als u ons belt (050-3600384)met het kenteken van de auto dan kunnen we practisch altijd op voorhand de juiste accu voor u vinden met de daarbij behorende meeneemprijs. Onze Varta en VMF autoaccu’s hebben allemaal 2 jaar garantie!

We hebben vanaf heden TWEE MUUR-KLUIZEN: Zo kunt u buiten onze openingstijden uw (kleinere) accu's in overleg middels een cijfercode halen en brengen !!!! Buiten openingstijden 24 uur per dag, 7 dagen per week !!!!